Menu

God ejendomsservice kan forbedre jeres trivsel

30. september 2016 - Ikke kategoriseret

Ejendomsservice er relevant for størstedelen af beboerne i større byer, hvor hovedparten af boligbebyggelserne består af lejlighedskomplekser. Disse ejendomme skal holdes rene og pæne, foruden være fuldt funktionsdygtige på alle parametre, for at beboerne virkelig kan trives i omgivelserne. Ofte er det op til foreningens bestyrelse at varetage denne opgave, men det kan være en for stor mundfuld for mange, og ofte ses det, at en vicevært slet ikke kan løfte opgaven på egen hånd. Derudover står nogle måske overfor den problemstilling, at de faktisk slet ikke kan finde en intern vicevært. Hvad gør man så?

I byer som København, Aarhus, Odense mf., er ejendomsservice noget, som mange finder behag i at bestille fra en ekstern leverandør. Fordelen ved dette er blandt andet, at man får sig en samarbejdspartner, der udelukkende arbejder med at øge kvaliteten i boligbebyggelser. Desuden kan en sådan vicevært ofte tage sig alle stort set alle de håndværksmæssige problemstillinger og opgaver, foreningen måtte have, hvilket i sidste ende faktisk kan skære i udgifterne, så der igen kommer grønne tal i denne del af regnskabet.

https://www.nettoejendomsservice.dk

En leverandør af ejendomsservice kan ofte også tilbyde et netværk, som der kan trækkes på, når der opstår mere delikate problemer. For eksempel kan han stille foreningen i kontakt med en varmemester eller skaffe det nødvendige udstyr i forbindelse med snerydning.

 

Find en leverandør til ejendomsservice

 

Hvis du ønsker at få et tilbud på ejendomsservice, kan du for eksempel besøge denne side. Det vil være vores anbefaling til dig, sådan at du meget hurtigt kan få et tilbud på ejendomsservice til jeres beboerforening, eller måske give kontaktinformationen videre til dem, der står for bestillingen af dette. Du vil meget hurtigt finde ud af, at det kan være vejen til langt bedre trivsel!