Menu

Billig trappevask i København

30. september 2016 - Ikke kategoriseret

Hvis I vil have et godt tilbud fra et professionelt rengøringsfirma, der udfører grundige trappevask i hele København, er I kommet til det helt rette sted.

Vi arbejder med alle typer af trappevask, og vi kører ud til både store og små opgaver i og omkring København. Vores gode arbejde tilbyder vi naturligvis altid til gode priser.

Få et tilbud på trappevask i København

Vores mange års erfaring inden for branchen har om noget lært os, at der ikke er to opgaver, som er helt ens. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at vi giver jer et specielt tilbud, som er tilpasset netop efter de behov, som I har.

Vi arbejder både med små enkelte opgaver og store og regelmæssige opgaver inden for trappevask og andre rengøringsopgaver. Vi kan give jer et tilbud på en enkelt opgave, men vi kan også skræddersy en løsning, der matcher med jeres behov og ønsker om, hvor stort et omfang vi skal hjælpe jer, og hvor ofte vi skal hjælpe jer. Alt dette tilbyder vi naturligvis gratis og helt uforpligtende, så I kan høre mere om vores priser og vores arbejde, inden I vælger at indgå en længerevarende aftale med os.

https://www.nettoejendomsservice.dk

Grundig rengøring og god service

Vi tilbyder en unik og god service, og vores dygtige medarbejdere gør altid deres bedste for at opnå den bedste kundetilfredshed. Dette gør vi igennem hårdt og grundigt arbejde. Vi kombinerer vores mange års erfaring og vores teknikker med anvendelsen af de bedste midler på markedet. Det er netop dette, der er med til at gøre os til jeres foretrukne service inden for trappevask i hele København.

Hvis I vil høre mere om vores arbejde med rengøring, er I altid velkomne til at kontakte os, så giver vi jer også gerne et helt uforpligtende tilbud med på vejen. du kan kontakte netto ejendomsservice her, for at få et tilbud på trappevask københavn